Toeleveringsproblemen Whitestrips

Door aanhoudende toeleveringsproblemen zijn helaas, langer dan verwachte, backorders ontstaan. Hierdoor is het mogelijk dat u al een langere zijn op een bestelling wacht. Hiervoor willen we graag onze excuses aanbieden. We willen van de gelegenheid ook gebruikmaken om duidelijk te maken dat we géén oplichters zijn en alles er aan doen om dit op te lossen.

Omdat er niet meteen een oplossing van de leverancier beschikbaar is, zullen we bij niet leverbare bestellingen overgaan tot een terugbetaling.

Openstaande orders kunnen een terugbetaling verwachten in de week van 13/03.
Heb je om welke reden dan ook op 24/3 nog geen refund ontvangen? Contacteer ons dan va de Live Chat of via jamie@adistri.be. Let op dat de wachttijd bij email momenteel kan oplopen.
Indien je de bestelling alsnog gedurende deze periode ontvangt, dan is dit met een bijgevoegde brief en retourlabel. U heeft 30 dagen de tijd om de bestelling zonder reden terug te sturen. Let wel dat dat de producten niet gebruikt mogen zijn.

Dit betreft enkel bestellingen met de producten:
-Supreme Flexfit / Bright
-Professional Effects
-Luxe Professional Effects.

Deze producten zijn tijdelijk ook uit de webshop gehaald. De andere artikelen zijn nog gewoon beschikbaar en bestelbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *